У МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

integration1 червня 2016 року(10.00–12.00)

МОЛОДІЖНИЙ ФЛЕШМОБ

АКЦІЯ «ПАРАСОЛЬКА НАД ДИТИНОЮ»

(м. Київ, вул. Володимирська, 57, біля пам’ятника Михайлу Грушевському)

Захід здійснюється в рамках Молодіжної Академії (31 травня – 1 червня) для дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, дітей з окупованих територій, а також дітей військовослужбовців АТО.

10.00–12.00    Молодіжний флешмоб, Акція «Парасолька над дитиною» (Майданчик біля пам’ятника Михайлу Грушевському, вул. Володимирська, 57)

Молодіжна Академія проводиться в рамках проекту «Інтеграція через діалог. Програма освітньої, психологічної, інтеграційної допомоги дітям, які постраждали від збройного конфлікту на Сході України та анексії Криму», котрий здійснюється у 2016-2017 роках Асоціацією «Нова Доба», ГО «УМНІЦ», за сприяння Міністерства освіти і науки України та фінансової підтримки Європейського Союзу.

В рамках проекту в різних регіонах України організовано 26 Локальних Центрів, які надають освітню, психологічну та інтеграційну допомогу. За період з січня 2016 залученопонад 1100 дітей.Також триває розробка сайту проекту – www.dialogos.org.ua – громадянської платформи для співпраці та інтеграції школярів, де діти можуть взяти участьв проектах з громадянської освіти, професійних курсах та отримати психологічну допомогу.

Більше інформації –www.dialogos.org.ua www.novadoba.org.ua

 

Залишити відповідь

Зворотній зв'язок
Перейти до панелі інструментів