Оголошення!

Шановні учні, які проживають на тимчасово окупованій території

Розпочинаємо реєстрацію на новий 2020=2021 навчальний рік

Якщо Ви хочете навчатись у 5-9 класах,

Ви можете зареєструватися на дистанційний екстернат до СЗШ №81 м. Києва.

Для цього Вам треба

  1. Заповнити анкету (просимо при реєстрації вказати адресу створеної вами скриньки у gmail.com – пошті Гугл)

2. Надіслати заяву із зазначенням причини відповідно до пункту 1 розділу  розділу II Положення  про екстернат у загальноосвітніх навчальних закладах

Екстернат організовується для осіб, які:

1) з будь-яких поважних причин (стан здоров’я, проживання (перебування) за кордоном (для громадян України), на тимчасово окупованій території чи на території проведення антитерористичної операції (на період її проведення) (далі – неконтрольована територія) або на території населених пунктів на лінії зіткнення, надзвичайні ситуації природного або техногенного характеру, збройний конфлікт тощо) не можуть відвідувати навчальні заняття в загальноосвітньому навчальному закладі або не можуть пройти річне оцінювання та/або атестацію;

та документи відповідно до  пункту 3 розділу II Положення 
про екстернат у загальноосвітніх навчальних закладах:

Зарахування особи на екстернат для проходження річного оцінювання та/або атестації здійснюється за письмовою заявою повнолітньої особи або батьків (одного з батьків) неповнолітньої особи чи інших її законних представників, зразок якої наведено у додатку 1 до цього Положення.

Заяву про зарахування на екстернат може подати неповнолітня особа, яка виїхала із неконтрольованої території або з населеного пункту на лінії зіткнення у супроводі родичів або будь-яких інших повнолітніх осіб, які не є її законними представниками.

Особи з неконтрольованих територій або з населених пунктів на лінії зіткнення можуть подати скановану копію заяви будь-якими засобами (факсом, електронною поштою).

До заяви додаються документ про наявний рівень загальної середньої освіти чи інше будь-яке письмове підтвердження проходження екстерном оцінювання та/або атестації в іншому навчальному закладі (за наявності) та/або відповідні письмові документи особи, що підтверджують наявність підстав для проведення річного оцінювання та/або атестації екстерном.

Іноземці та особи без громадянства додатково подають копію документа, що підтверджує законність їхнього перебування в Україні.

Про зарахування особи на екстернат видається наказ керівника загальноосвітнього навчального закладу.

Зверніть увагу, що в заяві ви указуєте всі класи за які Ви маєте пройти навчання. Всі контактні телефони та додаткова інформація про відповідальних зазначена у меню Контакти. Документи надішліть електронною поштою  (е-mail: school_81@ukr.net)

3. Після зарахування на навчання Ви отримаєте повідомлення на електронну пошту, яку Ви вказали при реєстрації щодо навчання (графіки онлайн консультацій, терміни тематичних атестацій, журнали успішності ).

Якщо Ви вже навчалися у нас:

  • Будь ласка ще раз заповніть анкету та пришліть заяву на навчання в той клас, в який ви перешли (сканована заява з підписом батьків)
  •   Якщо Ви захотіли перейти в іншу школу, напишіть на адресу школи (school_81@ukr.net) з проханням отримати табель за ті класи, які Ви пройшли

*Пошта .ru блокує відкриття документів. Якщо Ви не зможете відкрити документи за наданим доступом, надішліть на адресу i.vorotnykova@kubg.edu.ua свою електронну адресу, створену у gmail.com і зазначте клас і ПІБ), Вам буде надано доступ.

Навчання відбудеться відповідно до чинного законодавства

Comments are closed.

Зворотній зв'язок
Перейти до панелі інструментів