Навчальні тренінги для вчителів

Доброго дня, шановні колеги!

Запрошуємо Вас до участі у тренінгу «Сторітелінг в освітньому процесі» в рамках  міжнародного проекту «Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання» (MoPED) програми ЄС Еразмус + КА2 – Розвиток потенціалу вищої освіти, № 586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP, партнером якого є Київський університет імені Бориса Грінченка.

На тренінгу Ви матимете можливість ознайомитися з поняттям «сторітелінг», розглянути основні цілі та функції сторітелінгу, створити власну цифрову історію, ознайомитися  із застосуванням коміксів в освітній діяльності та навчитися працювати з електронними ресурсами для їх створення.

Для участі в тренінгу необхідно зареєструватися за посиланням. За результатами навчання Ви отримаєте відповідний електронний сертифікат  Університету Грінченка.

Тренінг відбудеться на базі Київського університету імені Бориса Грінченка 16.04.2019 о 16:50 (вул. Маршала Тимошенка, 13Б). Аудиторію буде повідомлено додатково після реєстрації.

Запрошуємо Вас до участі у тренінгу «Формувальне оцінювання. Використання електронних освітніх ресурсів для формувального оцінювання» в рамках проекту «Модернізація педагогічної вищої освіти з використання інноваційних інструментів викладання» (MoPED) програми ЄС Еразмус + КА2 – Розвиток потенціалу вищої освіти, № 586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP, партнером якого є Київський університет імені Бориса Грінченка.

На тренінгу  Ви матимете можливість ознайомитися з поняття «формувальне оцінювання», перевагами і недоліками, порівняти його з традиційним оцінювання, дізнатися про пірінгове оцінювання та цифрові інструменти для його впровадження. На занятті будете працювати з картами знань, QR-кодом, опитувальниками Mentimeter, Socrative, онлайн дошками та таблицями ЗХД.

Для участі в тренінгу необхідно зареєструватися за посиланням. За результатами навчання Ви отримаєте відповідний електронний сертифікат  Університету Грінченка.

Тренінг відбудеться на базі Київського університету імені Бориса Грінченка 19.04.2019 о 16:50 (вул. Маршала Тимошенка, 13Б). Аудиторію буде повідомлено додатково після реєстрації.

Comments are closed.

Зворотній зв'язок
Перейти до панелі інструментів