Запрошуємо на навчання дистанційно (екстерном) учнів з окупованих територій у СЗШ №81 м. Києва.

З 2014 року вже проводили таке навчання

«Модель столичного центру відкритої освіти в умовах розвитку інформаційного суспільства»- це регіональний експеримент, який проводить ІППО Київського університету імені Бориса Грінченка разом з СЗШ №81 м. Києва
Його мета – реалізація проектів і програм перспективного розвитку столичної освіти в напрямі забезпечення нової якості освітніх послуг, що сприяє розвитку відкритого онлайн-навчання дітей, їх батьків та вчителів. Йдеться про дистанційну освіту в цілому.
Але оскільки зараз дуже гостро стоїть питання щодо школярів з окупованих територій – стосовно того, які документи про освіту вони отримають – у минулому році ми вирішили спробувати дистанційно навчати 20 таких дітей на базі київської школи №81– з тим, щоб вони могли скласти іспити та отримали атестати України.
Тож учителі під керівництвом методистів нашого інституту розробили атестаційні роботи, консультації, працювали дистанційно з учнями, які виявили бажання навчатись за такою формою.
Всі ті учні, які приїхали і здали ДПА з української мови (як ЗНО) та з інших предметів вже отримали атестати.
Пишаємося нашими першими 6 випускниками з Луганської, Донецької областей та Криму які отримали освіту та атестати в Україні і продовжили тут навчання у вищіх навчальних закладах.

Пишіть, дзвоніть. Контакти. Дякую всім хто поширив цю інформацію.

Реєстрація Заповніть анкету та надішліть нам документи

Залишити відповідь

Зворотній зв'язок
Перейти до панелі інструментів